Известие

Collapse
No announcement yet.

Добри ли са в Александър ауто ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добри ли са в Александър ауто ?

Напоследък колата ми започна да прекъсва да придърпва и да играя оборотите и когато е на едно място!Не питам от какво е защото ще кажете диагностика!За това въпроса ми е Освен Бобо и Ванто каде да направя диагностика?В александър Ауто добри ли са в тази област и най вече честни ли са поне малко ? Мисля на тях да се доверя та за това питам!
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Колега аз ти препоръчвам да отидеш при Lisan & Drigata да ти видят колата в общи приказки има тема можеш да я прочетеш много големи професионалисти и са страшно готини хора, винаги помагат.
    EX 156 1.6 TS

Comment

Александър ауто съм твърдо недоволен. Прецакаха ми картера, сложиха ми накладки менте и т.н.

Твърдо Lisan е твоя човек. Много добре работи, аз го ползвам от скоро и съм супер доволен.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Re: Добри ли са в Александър ауто ?

Първоначално публикувано от JACCOMO
        Напоследък колата ми започна да прекъсва да придърпва и да играя оборотите и когато е на едно място!Не питам от какво е защото ще кажете диагностика!За това въпроса ми е Освен Бобо и Ванто каде да направя диагностика?В александър Ауто добри ли са в тази област и най вече честни ли са поне малко ? Мисля на тях да се доверя та за това питам!
        Лисан е човека 0899832271
        0888515205

Comment

Писал съм ти ЛС за да не правя реклама тук!
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Тия от Лисан дали се занимават и с турбота или поне да намерят от някъде едно, за втора ръка става съпрос?
            Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от kish4o
              Тия от Лисан дали се занимават и с турбота или поне да намерят от някъде едно, за втора ръка става съпрос?
              Звьнни и питай колега,тел.му е в предния ми пост
              0888515205

Comment

колега ходи провери в александър ауто!!!доколкото разбрах от 6 май са докарали най-новата техника за диагностика била много добра!!!
                АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

тя отверката може да е златна, ама ако не знаеш къде да я завираш - файда никаква
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от belov_88
                    колега ходи провери в александър ауто!!!доколкото разбрах от 6 май са докарали най-новата техника за диагностика била много добра!!!
                    вярно е, само че трябва и да може да се работи с нея
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

За диагностика незнам колко са добри ,но лично аз съм си много доволен от сервизчето само там си правя колата и мисля че хората си вършат добре работата ,ама всеки си преценява каде и кога
                      АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

Аз пък само от там си купувам части. Доволен съм , имам големи отстъпки ,винаги добро и професионално отношение... и освен това , преди две години , само те успяха да ми оправят селеспиида

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

това със оправянето на селеспийда е случайност. можеш да питаш, и серго ще си признае. нямат грам инфо за селеспийда. сега новият тестер дава доста повече какви повреди има по него.
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

Аз скоро не съм ходил там ,не съм имал нужда , апропо само за селеспиида си ще отида отново там ,ако не дай си боже нещо му се случи на робота. А колко е случайност , не знам ,може , но във ванто направо казаха нов робот , в итал сервиз не съм ходил поради лични съображения , а в александър се мъчиха три дни и колата ми от тогава върви и скоростите не са отказали . не знам какъв нов софт имат сега , но може да мина една диагностика при тях , въпреки че си имам КТС 550 на Бош модел 2007..

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

За Александър ауто и Италсервиз не съм чул една добра дума в този форум, а и от други колеги.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X