Напоследък колата ми започна да прекъсва да придърпва и да играя оборотите и когато е на едно място!Не питам от какво е защото ще кажете диагностика!За това въпроса ми е Освен Бобо и Ванто каде да направя диагностика?В александър Ауто добри ли са в тази област и най вече честни ли са поне малко ? Мисля на тях да се доверя та за това питам!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добри ли са в Александър ауто ?
Collapse
X
-
Александър ауто съм твърдо недоволен. Прецакаха ми картера, сложиха ми накладки менте и т.н.
Твърдо Lisan е твоя човек. Много добре работи, аз го ползвам от скоро и съм супер доволен."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Re: Добри ли са в Александър ауто ?
Първоначално публикувано от JACCOMOНапоследък колата ми започна да прекъсва да придърпва и да играя оборотите и когато е на едно място!Не питам от какво е защото ще кажете диагностика!За това въпроса ми е Освен Бобо и Ванто каде да направя диагностика?В александър Ауто добри ли са в тази област и най вече честни ли са поне малко ? Мисля на тях да се доверя та за това питам!0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от belov_88колега ходи провери в александър ауто!!!доколкото разбрах от 6 май са докарали най-новата техника за диагностика била много добра!!!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
това със оправянето на селеспийда е случайност. можеш да питаш, и серго ще си признае. нямат грам инфо за селеспийда. сега новият тестер дава доста повече какви повреди има по него.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Аз скоро не съм ходил там ,не съм имал нужда , апропо само за селеспиида си ще отида отново там ,ако не дай си боже нещо му се случи на робота. А колко е случайност , не знам ,може , но във ванто направо казаха нов робот , в итал сервиз не съм ходил поради лични съображения , а в александър се мъчиха три дни и колата ми от тогава върви и скоростите не са отказали . не знам какъв нов софт имат сега , но може да мина една диагностика при тях , въпреки че си имам КТС 550 на Бош модел 2007..
Comment
Comment